A csomagtértálca igazi kincs?

Szinte hihetetlen, hogy mi mindent szállítunk autónk csomagtartójában!

Napi bevásárlás, bőröndök utazási táskák,babakocsi, kerékpár, sporteszközök, na meg egy kis építőanyag is belekerül.

A csomagtértálca minden autós számára igazi kincs, bármilyen rakományt szállíthattunk anélkül, hogy autónk csomagtartójának gyári burkolata megsérülne.

Érdemes webáruházunk kínálatát megismerni, az itt vásárolt termékekben biztosan nem fog csalódni.:

https://www.withcar.hu/tipusajanlat/gumi-csomagter-talca-gledring

A csomagtértálca a legegyszerűbb védekezési eszköz az autó csomagtartójának a rendeltetésszerű használatához.

A csomagtartóba a gyártók különféle anyagokból készítenek„védelmet”. A csomagtértálcák különösen vízállóak és egyszerűen tisztíthatóak, nedves ruhával könnyen letörölhetők.

A textilszőnyegek általában impregnáltak és víztaszítóak ugyan, derendszeres használat esetén elég hamar elszíneződnek.  Könnyebben megsérülhetnek és elszennyeződhetnek, különösen, ha kedvenc háziállatunkat sokszor visszük túrázni.

Gondoljuk meg a textilcsomagtartó szőnyeg vásárlását!

Bármilyen szép is, de sajnos felszívja a kiömlött folyadékot és néhány napig vagy akár hetekig is tart mire megszárad. A nedvesség pedig rozsdásodást és korróziót okoz. Az ilyen típusú kár megjavítása nagyon költséges, míg a magas oldalú csomagtértálcával ez a probléma elkerülhető.

csomagtértálca emelt széle tökéletesen megóvja a csomagtartót a szennyeződésektől és mindenki rémálmától a kiömlő folyadékok (víz, olaj) sem okoznak visszafordíthatatlan károsodást az autóban.

A gumi nem engedi a víz átjutását, könnyen tisztítható és gyorsan szárad.

A csomagtértálca a speciális csúszásgátló technológiának köszönhetően vezetés közben semmi sem csúszik el.

A csomagtértálcáknak csak akkor van értelme, ha pontosan illeszkedik az autónkba.

Ha túl nagy modellt választunk, előfordulhat, hogy nem tudjuk megfelelően bezárni a csomagtartót. A túl kicsi a csomagtértálca, elcsúszik, ezért a kiömlő folyadék biztosan a tálca alá kerül.

Érdemes egy kicsit több pénzt áldozni, és az autónk típusához gyártott csomagtértálcát vásárolni, amely pontosan igazodik a csomagtartónkhoz.

Számos online üzlet szakosodott autós kiegészítők forgalmazására.

Az internetes vásárlás előnye, hogy otthonról bármikor, kényelmesen vásárolhatunk, ráadásul kiválaszthatjuk a legjobb áron elérhető csomagtértálcákat.

 

Vélemény, hozzászólás?