3 ötlet, mivel tedd magad vidámmá nyáron

A nyár a meleg, a napfény és a programok ideje. Szabadidős programok, ameddig a szem ellát. nyáron egyszerűen kötelező a vidámság. Ha nincs ötleted, amivel vidámmá varázsold magad és a nyarad, akkor olvass tovább, mert összeszedtük, ami kell neked.

1.Nyáron a színeké a terep

Próbáltál már egy színes napernyő alatt búsongani? Ugye nem ment?

A vidámság legjobb alapja, ha jó színes dolgokkal veszed körül magad. Még akkor is, ha épp nincs programod, vagy társaságod, pakold ki a gardróbod, és keresd meg a legszínesebb darabjaidat. Otthon is öltözz úgy, mintha vendéget várnál.

Sőt, frissítsd fel a ruhatárad, ez ugyan már haladóknak való vidámság faktor. De mindig beválik.

Ha nincs színes ruhád, figyelem, ha nincs a szekrényben színes női ruha több színben, akkor egyenesen muszáj vásárolnod kicsit! A ruha az egybe ruhát jelenti. A könnyű, libbenő nyári ruhákat! Amiben könnyűnek, nőiesnek, és elkerülhetetlenül vonzónak és vidámabbnak fogod érezni magad.

2.Színes kiegészítők

Vegyél színes napszemüveget. Nem a „tegyél úgy mintha” mozgalom részeként. Hanem azért, mert a színek kinyitják a vidámsághoz vezetőajtókat az agyban. Hamarabb meglátod a humoros és lelkesítő dolgokat, mert fogékonyabb leszel rá.

Ugyanez igaz a színes kendőkre is. A kendő tökéletes kiegészítő szinte mindenhez, teheted a válladra, derekadra, hajadra, fejedre. Óvhat attól, hogy ne essenek bele a dekoltázsodba, de akár a napszúrástól és a háttérbe olvadástól is. Kevesen használják a kendőt arra, hogy kitűnjenek a tömegből, épp ezért hatásos. Válassz merész színeket, amik passzolnak a ruhádhoz és a színeidhez is.

3.Vásárlás terápia

Tudósok is igazolták, hogy a vásárlás vidámságot okoz hölgyek esetében.

Azt hihetnéd, hogy eddig is erről beszéltünk, hiszen már vettél napszemüveget, kendőket és a több színű női ruhát is, ugye?

De a vásárlás terápia nem azt jelenti, hogy veszel valamit, amire szükséged van. Nem! Hanem pontosan azt jelenti, hogy olyasmi(ke)t veszel, amire ránézve azt érzed, hogy jókedved lesz. Ez fogja vidámmá tenni a nyarat.

Alkalmazd az ötleteket, és szép színes ruhákban, stílusos kiegészítőkkel, vidám lesz a nyarad!

Vélemény, hozzászólás?