Mi mindenre használható egy bross ékszer?

Vannak olyan kiegészítők, melyek változatosan felhasználhatóak és népszerűségüket éppen ennek köszönhetik. A bross tipikusan ilyen. Sokan azt gondolhatják, hogy ez az ékszer kizárólag a nagymamák gardróbjában megtalálható, pedig az aktuális trendek éppen ennek ellenkezőjét mutatják. Az ékszer webáruházak számos izgalmas brossal várják az érdeklődőket, melyek különleges, egyedi megjelenésük miatt nagy kedvencnek számítanak.

A brossok még ma is nagyon divatos ékszernek számítanak, amit részben annak is köszönhetnek, hogy többféleképpen is lehet hordani őket. A legegyszerűbb pulóvert, pólót is feldobhatjuk segítségével, a blúzok mellé pedig kifejezetten elegáns összhatás érhető el használatukkal. Fontos tehát, hogy a bross stílusát, méretét annak megfelelően válasszuk meg, hogy milyen ruházatot viselünk, mely alkalomra szeretnénk a kiegészítőt használni.

Az ezüstös brossok hatalmas népszerűségnek örvendenek. Kevésbé feltűnőek, mint az aranyozott fajták, és letisztultságukat, nőiességüket éppen ennek köszönhetik. Finoman belesimulnak az anyagba, mégis egyfajta elegáns, nőies látványt kölcsönöznek a megjelenésnek. Pulóverek esetében a nyak környékén elhelyezve akár luxushatást is kelthetünk úgy, hogy közben egy egyszerű szürke pulcsi van csak rajtunk.

Ha fehér blúzhoz társítjuk a brosst, akkor választhatunk a feltűnő színárnyalatok közül. Ezeknek köszönhetőn az ékszer a ruházat dísze lesz, mely felhívja magára a figyelmet, de ugyanakkor mégis tökéletesen passzol a fehér tisztaságához és egyszerűségéhez. Akár bőrkabátra is helyezhető az aktuálisan kedvenc bross, s így a vagány stílus egyfajta nőies finomsággal társul és határozza meg a megjelenést.

Fontos, hogy megtaláld, mely méret az, ami még elnyeri tetszésed, és honnan érzed inkább felesleges feltűnésnek az alkalmazott brosst. Mindenkinél máshol vannak a határok, de ha a nőiesség keretein belül szeretnél maradni, akkor a visszafogott, ezüstös színnel biztosan nem lőhetsz mellé. Ez munkába is megállja a helyét, és eleganciát kölcsönözhet külsődnek egy megbeszélésen. A bross egyébként ajándékozás gyanánt is remek választásnak bizonyul. Ha tudod, hogy a megajándékozni kívánt személy szereti a különleges megoldásokat, és szívesen dobja fel öltözékét esztétikus, nőies kiegészítőkkel, akkor egy szép, tényleg minőségi brossal biztosan betalálhatsz nála.

 

Vélemény, hozzászólás?