Top 10 Jason Statham film

Összes Jason Statham film

Az összes Jason Statham film közül kiemelni a tíz legjobbat nem könnyű feladat, hiszen a brit színész az évek során számos emlékezetes és izgalmas szerepben bizonyította rátermettségét. Statham neve egyet jelent az adrenalinpumpáló akciójelenetekkel és a hűvös, karizmatikus hős figurájával. Most nézzük meg, melyek azok az összes Jason Statham film közül, amelyekben a leginkább kiemelkedik!

Ikonikus Jason Statham filmek
Bár talán az egyik legelső film, amiben valóban megmutatta jó képességeit és egyedi karakterét a színész az a 2000-ben megjelenő Blöff, de ennek ellenére az egyik igazán ikonikus első alkotásának mégis inkább a 2 évvel később megjelenő The Transporter vagyis a Szállító filmet tartják.

Ennek a folytatás 2005-ben jelent meg a Szállító 2 címmel. Bár ezekben igen nagy sebességgel száguld az összes Jason Statham film között valószínűleg inkább a Crank – Felpörögve az, amiben tényleg csúcsteljesítményt produkál, hiszen a sztori szerint az adrenalin nélkül egy speciális méreg megölné. A mestergyilkos című alkotásban igen választékosan öli meg azokat, akik arra rászolgálnak, amit aztán

A mestergyilkos: Feltámadás folytatásban fejez be. De a gyilkolászás mellett a nevettetésben is élen jár a színész, amire jó példa A kém című film, ami 2015-ben jelent meg. Olyan ikonikus franchisban is feltűnik, mint a Halálos iramban, ahol a 7-ik résztől kap szerepet. Ezen belül pedig egy külön univerzumba is belekerül a Hobbs és Shaw-al. Az összes Jason Statham film között még A bosszú-ban és a Meg – Az őscápa szintén olyan művek, amikben maradandót alkotott. Érdemes mindegyik mozit terítékre tűzni és mielőbb megnézni.

Vélemény, hozzászólás?