Ásvány karkötő ametisztből – Miben segíthet?

Hallott már az ametisztről, de nem tudja pontosan, miért kedvelik sokan? Egyedi kiegészítőt keres, amit rendszeresen viselhet, vagy ajándékozna valakinek? Ametisztből készült ásvány karkötővel szebbé teheti a mindennapokat, hiszen nem csak díszít, számos esetben lehet a segítségére.

Már az őskortól fontos szerepet töltöttek be az ásványok, különböző eszközök készítése során használták fel ezeket. Jótékony hatásaikról már akkoriban tudtak, napjainkban pedig ismét előtérbe került az alkalmazásuk. Rengeteg kristály elérhető az emberek számára, és egyre többen foglalkoznak a jótékony hatásaikkal. Attól függően, hogy milyen területen van szükség probléma megoldására, más-más ásvány karkötőt érdemes viselni. Az ametiszt már az ókorban is ismert, kedvelt ásványnak számított, ami segített a józanságot megőrizni. Ha szükség van az agy koncentrációs képességének javítására, az immunrendszer serkentésére, érdemes ametisztet ásvány karkötő formájában hordani. Bőrprobléma esetén, vagy ha szeretné a tanulást könnyíteni, esetleg a meditációs elmélyülést támogatni, szintén nagy segítségére lehet az ametiszt. Nem csak ásvány karkötő kivitelben kapható, választhat nyakláncot, medált, fülbevalót, vagy elhelyezhet maga körül telepeket, nyers köveket. Erős védő kő, a feszültség enyhítésében, az akarat erősítésében, az önbecsülés növelésében is segítséget nyújt.

 

Tekintse meg a szebbnél szebb, ametisztből készült ékszereket! Válasszon ásvány karkötőt, amit beszerezhet akár hegyikristállyal együtt tervezett változatban is!

Vélemény, hozzászólás?